Present till mors dag

Tjenixen bloggen! Jag hoppas inte att ni har glömt av mors dag som är på söndag, det är inte många dagar kvar och jag ska faktiskt åka ner till mamma i Helsingborg direkt efter jobbet. Så det blir en hel helg nere i Skåne, det var inte igår som man var där i Helsingborg. Jag har dock ännu inte riktigt bestämt mig för vad jag ska köpa i present, men jag tänker att jag ska ge mig ut på stan imorgon och se om jag hittar något att köpa. Massage och fotvård är två alternativ som jag överväger men det finns mer alternativ. Hon kommer garanterat att få en blomma och ett litet kort men jag vill ge någonting mer till min mamma, sen om det blir en upplevelse i form av massage eller fotvård vet jag inte. Om jag väljer att köpa en vanligt present så blir det i sådana fall något porslin eller fint set med glas. Fast jag vet inte riktigt, det känns inte så kul att ge henne det på mors dag. Då känns en upplevelse betydligt bättre och mer personligt på något sätt. Det blir bara för henne om man säger så. Massage är faktiskt en bra present som jag tror att hon hade uppskattat väldigt mycket, men sen vet jag att hon också tycker väldigt mycket om att gå på fotvård. Jag kanske ska slå på stort och ge henne både massage och fotvård i present, det är ju helt perfekt om jag kan hitta något ställe i Helsingborg som erbjuder båda behandlingarna. Det blir nog mitt förstahandsval för vad hon ska få i present. Känslan är ju att det bör finnas de behandlingarna i Helsingborg, så liten stad är det inte. Nu ska jag runda av här, ni får ha en fin dag!